Hallo Jungleboek vrienden, welkom bij de Welpen van Bas 't Hart!

Hou jij ook zo van buitenspelen en spannende avonturen beleven? Kom dan eens bij ons kijken en speel met ons mee in de jungle van het Jungleboek verhaal!

Elke week verzamelen we met de hele welpenhorde (zo'n 25-30 kinderen tussen de leeftijd van 6 en 10 jaar) op het Fort Penserdijk in Brielle. Op deze spannende plaats heb je alle ruimte om leuke spelletjes te doen samen met Bagheera (de panter), Jacala (de krokodil), Chua (de rat) en Raksha (de moederwolf). Elke week doen we leuke spelletjes die te maken hebben met het jungleboek thema.

Verder leren wij de kinderen scoutingvaardigheden zoals knopen leggen, vuurtjes maken, kompas lezen en het aller belangrijkste, vriendschap!

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust eens langs op een zaterdagmiddag. Wij spelen dan van 14.00 uur tot 16.00 uur en je mag van ons 3 keer gratis meedoen om te kijken of je het leuk vindt. Stuur voor meer informatie gerust een e-mail naar welpen@basthart.nl.

Speciale opkomsten
Naast de gewone opkomsten spelen we soms samen met andere welpen uit onze regio (bijv. op de Regionale Welpen Wedstrijden). We hebben ook opkomsten samen met de oudere leden van onze groep: de zeeverkenners, wilde vaart en/of loodsen. Dan vieren wij bijvoorbeeld Kriekdag, Sint Joris en het Sinterklaasfeest.

Kampen
Elk jaar gaan we op kamp: een weekendkamp in voor- of najaar en een zomerkamp. Wanneer het weekendkamp is, hoor je vroeg van tevoren. Het zomerkamp is ons langste kamp (van vijf dagen en vaak iets verder van huis) en is altijd in de eerste week van de zomervakantie.
   De Leiding
 
Bagheera - Marleen Deur Jacala - Stefan Verhoeven
Bagheera - Marleen Deur Jacala - Stefan Verhoeven
Chua - Tobias Verhoeven Raksha - Charlotte van der Kolk
Chua - Tobias Verhoeven Raksha - Charlotte van der Kolk
 
Dieren uit de jungle
Contact: welpen@basthart.nl
Locatie: Fort Penserdijk, Peltserdijk 16, Tinte
(tussen 't Woud en Lobs Makelaardij)
ALLE SPELTAKKEN
VOLG ONS