Hallo Jungleboek vrienden, welkom bij de Welpen van Bas 't Hart!

Hou jij ook zo van buitenspelen en spannende avonturen beleven? Kom dan eens bij ons kijken en speel met ons mee in de jungle van het Jungleboek verhaal!

Elke week verzamelen we met de hele welpenhorde (zo'n 25-30 kinderen tussen de leeftijd van 6 en 10 jaar) op het Fort Penserdijk in Brielle. Op deze spannende plaats heb je alle ruimte om leuke spelletjes te doen samen met de Lowie (de koning van de jungle en teamleider), Baloe (de beer), Hathi (de olifant), Chua (de rat) en Raksha (de moederwolf). Elke week doen we leuke spelletjes die te maken hebben met het jungleboek thema.

Verder leren wij de kinderen scouting vaardigheden zoals knopen leggen, vuurtjes maken, kompas lezen en het aller belangrijkste, vriendschap!

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust eens langs op een zaterdagmiddag. Wij spelen dan van 14.00 uur tot 16.00 uur en je mag van ons 3 keer gratis meedoen om te kijken of je het leuk vindt. Stuur voor meer informatie gerust een e-mail naar welpen@basthart.nl.

Speciale opkomsten
Naast de gewone opkomsten spelen we soms samen met andere welpen uit onze regio (op de Baden Powell Dag, het Regiospel en het Zwemspetterfestijn). We hebben ook opkomsten met de oudere leden van onze groep: de zeeverkenners, wilde vaart en/of loodsen. Dan vieren wij bijvoorbeeld ons Sint Joris en Sinterklaasfeest. Soms met jouw ouders (op onze Ouder Dag) en soms met iedereen die een keertje met ons mee wil spelen met bijvoorbeeld onze eigen Open Dag.

Kampen
Elk jaar ga je ongeveer drie keer op kamp. Een najaarskamp, een voorjaarskamp en het zomerkamp. Wanneer de weekendkampen in het na- en voorjaar zijn, hoor je vroeg van tevoren. Het zomerkamp is ons langste kamp (van vijf dagen en vaak iets verder van huis) en is altijd in de eerste week van de schoolvakantie!!
   De Leiding
 
Lowie - Bouwe Oudwater Baloe - Megan Hardi
Lowie - Bouwe Oudwater Baloe - Megan Hardi
Chua - Tobias Verhoeven Raksha - Eveline van Oudheusden
Chua - Tobias Verhoeven Raksha - Eveline van Oudheusden
 
Dieren uit de jungle
Contact: welpen@basthart.nl
Locatie: Fort Penserdijk, Peltserdijk 16, Tinte
(tussen 't Woud en Lobs Makelaardij)
ALLE SPELTAKKEN
VOLG ONS